Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Τί είναι το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδίου;

Το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδίου είναι το απόλυτο εργαλείο για την αυτογνωσία και την αυτοπραγμάτωση στην εποχή μας.. Η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ξεκινάει απο το ν αφαιρέσεις κάποια βάρη απο την ζωή σου με το να γνωρίσεις το πως είσαι κατασκευασμένος και φτάνει μέχρι το να ζήσεις πραγματικά και ολικά την μοναδικότητα του εαυτού σου...
Όλα έχουν να κάνουν με την δέσμευση σου στον τρόπο που είσαι φτιαγμένος να λειτουργείς, με το να τιμήσεις την Στρατηγική και την εξουσία σου, του πραγματικού σου τρόπου ν αποφασίζεις..
Τα πάντα στην ζωή μας είναι οι αποφάσεις μας.. Το που είμαστε σήμερα οφείλεται στις αποφάσεις που λάβαμε στο παρελθόν.. Εάν λοιπόν δεν γνωρίζουμε την φύση μας και τον επηρεασμό μας, είμαστε κυριολεκτικά τυφλοί στον τρόπο που μπαίνουμε στα πράγματα, και αυτό μας κρατάει μακριά απο την εκπλήρωση μας.. Αν δεν κάνουμε αυτό που αγαπάμε, αν δεν έχουμε τον σωστό για μάς σύντροφο, αν είμαστε στις λάθος σχέσεις και με τους λάθος ανθρώπους στην ζωή μας, τότε απλά δεν θα βρούμε την προσωπική μας εκπλήρωση..
Το Ανθρώπινο Σχέδιο έχει την ατομική απάντηση για τον καθένα, γιατί μας δίνει τον τρόπο μέσα απο μια απλή γραφικά εικόνα να γνωρίσουμε τις έμφυτες ικανότητες μας και να δούμε που λειτουργούμε με λάθος τρόπο..
Γνωρίζοντας δηλαδή την γενετική μας 'καλωδίωση' και τα σημεία στα οποία 'προσδιοριζόμαστε' μαθαίνουμε το πως επηρεάζουμε τους άλλους και το πως επηρεαζόμαστε απο αυτούς..
Αυτό μας βοηθάει στο να έχουμε όχι μόνο φυσικά καλύτερες σχέσεις με τους γύρω μας, αλλά και στο τι πρέπει να προσέχουμε για να παίρνουμε σωστά τις αποφάσεις μας και να μην παρασυρόμαστε απο τον επηρεασμό γύρω μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου