Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Το κύκλωμα του Εγώ και η Αγάπη

Εκτός από .. Tο Κύκλωμα του Yλισμού, – το έχειν-, το κύκλωμα του Εγώ είναι ένα κύκλωμα Αγάπης.
Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί φυσιολογικά:
Το κύκλωμα του Εγώ αντιπροσωπεύει την υποστήριξη (αγάπη). που χρειάζεται το σώμα. Άμεσα μετά τη σύλληψη, το κύκλωμα του Εγώ χτίζεται από το κέντρο της Καρδιάς...
Ευθύς εξαρχής έχει να κανει εξ ολοκλήρου με την αγάπη ως βασική διατροφή από το σώμα της μητέρας στο σώμα του παιδιού, σαν αποδοχή..(για να μην το απορρίψει) μόνο έτσι, αυτό το όχημα μπορεί να χτιστεί.
Έχει εξ ολοκλήρου να κανει με το δόσιμο: Κατά συνέπεια, το κανάλι 21-45 σημαίνει: Ότι μπορείτε να δώσετε μόνο ότι έχετε, ότι κατέχετε ... Εάν λοιπόν έχετε αγάπη, μπορείτε να την προσφέρετε, και με το δόσιμο της θ ανακαλύψετε ότι δεν μπορείτε ποτέ να την χάσετε. Αντ' αυτού, θ αυξηθεί με να το να την δώσεις , θα μεγιστοποιηθεί.
Στην πραγματικότητα μπορείτε να ''έχετε'' μόνο αυτό το κάτι… που δημιουργήθηκε από την προσφορά..
Ο Εγωισμός έχει εξ ολοκλήρου να κάνει με την επιθυμία και την κατοχή, το να μην θέλεις να προσφέρεις από τον φόβο μην το χάσεις = φτώχεια , που αποθηκεύεται στο σώμα.
Αυτό συρρικνώνει, καταλήγοντας κάποιες φορές ακόμα και στην απόρριψη του εμβρύου..…
Εάν κάποιος σας υποστηρίξει μ όλη την αγάπη της καρδιάς του, θα το αντιληφθείτε αμέσως ως δύναμη σ ολόκληρο το σώμα σας, κάτι το οποίο μπορείτε ν αναγνωρίσετε ως δυνατότερο τόνο στους μυς σας.
Αλλά εάν κάτι είναι σε θέση να σας πάρει τη δύναμή σας και ν αποδυναμώσει τον τόνο των μυών σας σ ολόκληρο στο σώμα σας, αυτός είναι ο εγωισμός...
Επομένως το κύριο θέμα σ αυτό το κύκλωμα είναι: ο φόβος του χειρισμού/ή του να σε χειριστούν- manipulation-...
Έτσι πάντα υπάρχει αυτός ο φόβος, σχετικά με την αγάπη,.
Το καθορισμένο κέντρο του Εγώ πρέπει ν αφήσει αυτόν τον φόβο πίσω (συσχετίζεται με μια προηγούμενη ενσάρκωση, όπου αυτό το κέντρο ήταν ανοικτό) επειδή σ αυτήν την ζωή προστατεύεται.
Τους ανθρώπους μ ένα καθορισμένο κέντρο Καρδιάς δεν μπορούν ποτέ να τους χειριστούν. Θα το αισθανθούν αμέσως στο σώμα τους, το οποίο δίνει ξεκάθαρα σήματα, ότι δεν θέλει να το χειριστούν.
Επομένως δεν χρειάζεται να προστατεύονται με τον εγωισμό λόγω φόβου..
Μπορούν να το σταματήσουν και να δράσουν με την αγάπη. Επί πλέον, δεν χρειάζεται να είναι θυμωμένοι. Εάν η αγάπη σας είναι πραγματική, μια ανοικτή καρδιά μπορεί να σας παραδοθεί χωρίς φόβο.
Το καθορισμένο κέντρο της Καρδιάς πρέπει να συνειδητοποιήσει όλη την αγάπη που έχει μέσα του , και να την εκφράσει, να την προσφέρει σ όλους τους ανθρώπους ως υποστήριξη.

Στη δεξιά πλευρά (από την 19 μέχρι την 40) σ όλους τους ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεται οικειότητα, και στην αριστερή πλευρά (από την 54 μέχρι την 26) στους βοηθούς-υφισταμένους- και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχει να κανει στην εργασία του.
Να συμπληρώσουμε: Ότι σ ένα άλλο επίπεδο, το ρεύμα της μνήμης φέρνει μέσα του πολλές πληροφορίες και φόβους από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις, που βρίσκονται αποθηκευμένες στο φυσικό μας σώμα σχετικά με τα θέματα της αγάπης.

Έτσι το ανοικτό κέντρο της Καρδιάς μπορεί πάντα να έχει αυτόν τον βαθύ φόβο του χειρισμού μέσα σε μια σχέση αγάπης , και πρέπει να μάθει να τον διαχειρίζεται. Πρέπει να μάθει ν αναγνωρίζει αυτόν τον φόβο που εμφανίζεται στο σώμα και ο φόβος θα γίνει αισθητός στο σώμα πάντα μέσω του τόνου των μυών, που λειτουργούν σαν ένας σεισμογράφος στο θέμα του χειρισμού. Μπορεί να σας θυμώσει πολύ, να σκληρύνει το σώμα σας (μύες) και εάν συνεχίσετε να είστε τόσο σκληρός στο φυσικό επίπεδο, μετά από λίγο, θ αποδυναμωθείτε.
Αλλά προ πάντων, το ανοικτό κέντρο της Καρδιάς πρέπει ν αναγνωρίζει έναν επερχόμενο φόβο ή την τάση του να θεωρήσει κάποιον υπεύθυνο για έναν χειρισμό εκεί όπου δεν υπάρχει πραγματικά κανένας υπεύθυνος και κανένας λόγος γι αυτό. Συσχετίζεται μόνο με τις μνήμες κάποιου, που αποθηκεύονται στο φυσικό σώμα, κάθε φορά που ένας τέτοιος χειρισμός συνέβη, και μέσω αυτών –των φόβων- η σημερινή κατάσταση φαίνεται να είναι παρόμοια, αλλά δεν είναι. Μπορεί να είναι μια μνήμη από μια προηγούμενη ενσάρκωση –ή κληρονομικότητα- , η οποία θέλει να σας οδηγήσει μέσω μιας διαδικασίας κάθαρσης..
Οι σχέσεις αγάπης μπορούν να μας δώσουν μια μεγάλη ευκαιρία για ν αντιμετωπίσουμε και ν αφήσουμε να φύγουν αυτοί οι παλαιοί φόβοι του χειρισμού, οι οποίοι μπορούν επίσης έχουν την ρίζα τους στην παιδική μας ηλικία, όπου ήμασταν βαθειά εξαρτώμενοι και συχνά μας μανιπουλάρισαν για ν αγαπήσουμε τους γονείς μας, και όχι απλά να τους χρειαζόμαστε..

ΟΙ Πύλες της Καρδιάς
-Η Πύλη 26 είναι μέρος του Σταυρού της Κυριαρχίας.
Μέσα σ αυτό το καθορισμένο κανάλι- που πηγαίνει βαθειά στους μύες του σώματος, ως η δύναμη για την δουλειά που πραγματικά αγαπάς , ο ηγέτης δεν θέλει να είναι υπό έλεγχο, ή να αισθάνεται σαν να είναι.
Ασχέτως του τι σκέφτεται κάποιος είναι απλώς ένα φυσιολογικό χάρισμα του σώματος, Χημεία, μέρος της αύρας.

-Η Πύλη 21 είναι μέρος του Σταυρού της Έντασης, και παράγει τα φυσιολογικά σήματα/τα συμπτώματα ή αρρωσταίνει εάν είναι υπό τον έλεγχο των ξένων δυνάμεων. Πρέπει να είναι στον έλεγχο για να μπορέσει να φέρει όλη την αγάπη έξω στην κοινότητα. Και αυτό είναι επίσης ένα φυσιολογικό χάρισμα του σώματος, ως μέρος της αύρας, μιας "χημείας" του σώματος που μπορεί να οδηγήσει στην βαθιά έλξη καθώς επίσης και στην βαθειά απόρριψη. Είναι το νόμισμα της Αγάπης και του Μίσους.

Η 21 πρέπει να διασφαλίσει , ότι η κίνηση του χρήματος δεν θα διαστρεβλωθεί, και δεν θα πάει προς μια λανθασμένη κατεύθυνση βασισμένη στη συναισθηματική ενέργεια, ελέγχοντας (και τα δικά της ) τα συναισθήματα.

-Η 51 πρέπει να έχει τη δύναμη για να διασφαλίσει ότι το πρώτο βήμα στον ατομικό της μυστικιστικό δρόμο δεν θα βασίζεται στο χειρισμό της μνήμης (του φόβου) αυτής της ζωής ή προηγουμένων. Εάν δεν προέρχεται από μια πρόθεση χειρισμού θα εκφραστεί με αθωότητα ..
Ο καθένας –κάθε Πύλη- έχει το μέρος του στο παιχνίδι της αγάπης και το φόβο του χειρισμού, που μπορεί πάντα να ελλοχεύει. Αυτός ο φόβος δεν αποτελεί απλά ένα αντικείμενο του μυαλού. Είναι μια καθαρώς φυσική γλώσσα (γνώση μέσω του τόνου/της δύναμης των μυών) του σώματος, που βασίζεται μόνο στη μυρωδιά και στην αφή, ασχέτως του τι βλέπουμε (17, 11) και τι ακούμε (57 ..22, 43), δίχως μάτια και χωρίς αυτιά

Από
GRASSINGER MARTIN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου