Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΑΥΤΟΥ..

Από τότε που ξεκίνησε το H.D. έχει φτάσει αρκετά μακριά. Έχει ξεκινήσει απ το να είναι το προϊόν κάποιου Μυστικιστή, κάποιου σαν κι εμένα, και κατέληξε σε κάτι που είναι Επιστήμη. Κάτι που έχει πιστοποιηθεί σαν Επιστήμη. Έτσι έχει κάνει μακρύ δρόμο. Και όταν οι άνθρωποι έρχονται πλέον σ επαφή με το H.D. μαθαίνουν ότι το κλειδί σ αυτό … είναι κάτι πολύ απλό. Ονομάζεται Στρατηγική. Σε καθ έναν από εσάς που έχετε δει, η ξέρετε τον Σχεδιασμό σας, σας έχει λεχθεί ελπίζω, τι Τύπος είστε και Ποια είναι η Στρατηγική σας. Και είναι μια από τις ειρωνείες του Κόσμου στον οποίο ζούμε, ότι αυτό που επιζητούμε είναι η Πολυπλοκότητα, και αυτό για το οποίο όλοι θα ‘πρεπε να ενδιαφερόμαστε, το απλό, αγνοείται.
Βλέπετε σε αυτόν τον πλανήτη ..η αλήθεια σέρνεται και οι φήμες πετούν..
Και οι απλές αλήθειες είναι οι μεγάλες αλήθειες.
Έτσι εδώ δεν θα σας μιλήσω για το να ζήσετε την Στρατηγική σας, δεν θα σας μιλήσω καθόλου γι αυτό. Θα σας πω για το πόσο μίζερη θα είναι η ζωή σας αν δεν το κάνετε, και θα σας εξηγήσω το γιατί.

ΓΕΝΕΤΙΚΗ.
Στην πραγματικότητα έχει να κάνει με τα γονίδια και τον τρόπο που τα γονίδια μας, μας κυβερνούν. Βλέπετε τα γονίδια μας ενδιαφέρονται μόνο για αυτό που είναι διαφορετικό, αυτό είναι το σημαντικότερο που χρειάζεται να καταλάβετε για τον τρόπο που τα γονίδια μας, κυβερνούν την ζωή μας. Πρώτον ότι τα γονίδιά μας δεν ενδιαφέρονται καθόλου για μας, και δεύτερον ότι ενδιαφέρονται μόνο για να βρουν κάτι το οποίο είναι διαφορετικό έτσι ώστε να μπορούν να του κάνουν έρωτα και να πολλαπλασιαστούν. Αυτό είναι το ενδιαφέρον των γονιδίων..
Δώστε μας κι άλλο, δώστε μας κι άλλη ποικιλία, κάντε την πισίνα των γονιδίων πιο πλούσια.
Δώστε μας πολυπλοκότητα!!!
Το γεγονός λοιπόν είναι ότι δεν ενδιαφέρονται καθόλου, μα καθόλου για την ομοιότητα, δεν ενδιαφέρονται! ενδιαφέρονται μόνο για το διαφορετικό. Κοιτάξτε τους χάρτες σας τώρα.
Και θα δείτε ότι είναι αλλού έγχρωμοι και αλλού λευκοί.
Αυτός για παράδειγμα εδώ-κάποιος χάρτης-, είναι μισός και μισός. Όταν κοιτάς τον Σχεδιασμό σου έχεις κέντρα που είναι είτε χρωματισμένα είτε όχι..
Θέλω να σκεφτείτε λοιπόν αυτά που έχετε Λευκά, αυτό είναι το θέμα για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα, αυτό είναι το μέρος που κατοικεί ο Μη Εαυτός, εδώ είναι που ο νους σας παίζει το παιχνίδι του, - δεν μπορεί να λειτουργήσει εκεί όπου είναι εγκατεστημένος ο Εαυτός σας- εδώ είναι που ζείτε την ζωή σας, εδώ είναι που πιάνεστε στην παγίδα του, που γίνεστε τα κορόιδα του.. . αυτή είναι η πιο μεγάλη αποπλάνηση στην ζωή μας, εκεί όπου ήρθαμε ν αποκτήσουμε σοφία, εκεί είναι που δίνοντας τα ηνία για τις αποφάσεις στον Νου μας γινόμαστε ανόητοι..
Αλήθεια πάντα με εξιτάριζε η εικόνα της Ψυχής επάνω σε ένα άλογο χωρίς χαλινάρια να παρασέρνεται χωρίς κανέναν έλεγχο… και λέγανε ότι ο το άλογο = ζωντανό όχημα, ασυνείδητο = άλογο- έτρεχε παρασυρμένο από τις αισθήσεις/γονίδια- παρασύροντας στην ξέφρενη κούρσα του τον αναβάτη του= επιβάτη = ψυχή !!1

























Οι Στρατηγικές του Μη – εαυτού.

Εδώ λοιπόν, θα ξεκινήσουμε μια σειρά συζητήσεων, σχετικά με την φύση του Μη εαυτού και των Στρατηγικών του Μη-Εαυτού, και κατά την διάρκεια αυτού του μαθήματος θα μιλήσουμε για όλες αυτές τις διαφορετικές Στρατηγικές που προκύπτουν από καθ ένα από τα ανοιχτά μας Κέντρα. Αλλά πριν ξεκινήσουμε την περιγραφή των Στρατηγικών του Μη εαυτού σύμφωνα με κάθε Κέντρο θα ήθελα να σας δώσω μια γενική κατανόηση, του γιατί είναι τόσο σημαντικό και το πως όλο αυτό λειτουργεί.
Πολλοί από εσάς που είστε καινούργιοι στον Ανθρώπινο Σχεδιασμό έχετε έρθει αντιμέτωποι με τον όρο..
Μη εαυτός, δηλαδή με τον τρόπο που προσδιοριζόμαστε – σ αντίθεση με τον Καθορισμό μας = Αληθινό Εαυτό μας - μέσω των ανοιχτών μας κέντρων να λειτουργούμε και να σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας στον κόσμο.
Ένα από τα βασικά εργαλεία του Ανθρώπινου Σχεδίου, είναι η Στρατηγική ανάλογα με τον Τύπο σας, αυτή η Στρατηγική βασικά αυτό που κάνει, είναι ότι μεταφέρει την διαδικασία λήψης των αποφάσεών σας, μακριά από το Μυαλό σας, και την αποδίδει στον Εαυτό σας..
Αυτή είναι ολόκληρη η ουσία του Ανθρώπινου Σχεδίου. Το ανθρώπινο σχέδιο είναι μια μηχανική προσέγγιση στην μορφή- το όχημα-, όταν δηλαδή η μορφή αφήνεται να λειτουργήσει σε σχέση με την φύση της, τότε και το Πνεύμα θα λειτουργήσει κατάλληλα – σαν επιβάτης-, τα πάντα έχουν να κάνουν λοιπόν με το να εξαλείψουμε την αντίσταση στην μορφή, επιτρέποντάς της να λειτουργήσει με τον τρόπο τον οποίο κατασκευάστηκε και τιμώντας έτσι την Μορφή, αναγνωρίστε επίσης ότι αυτό που λέω, αυτό που τιμάμε στην ουσία είναι το Γενετικό μας διαφοροποιημένο αποτύπωμα σαν ον, μ άλλα λόγια καθ ένας από εμάς είναι μοναδικός, και έτσι έχοντας την κατάλληλη εσωτερική εξουσία καταφέρνουμε να ζήσουμε εκφράζοντας την Μοναδικότητά μας,.
Καθ ένας που έρχεται στον ανθρώπινο Σχεδιασμό γνωρίζει την εσωτερική του Εξουσία.
Και είτε αυτή του η Εξουσία θα είναι στο Ιερό Κέντρο, είτε θα είναι στο Συναισθηματικό Κέντρο, οποιαδήποτε και αν είναι η περίπτωση, η εσωτερική Εξουσία έχει να κάνει με το να παίρνεις αποφάσεις, όπως π.χ. που να πας, τι να κάνεις, με ποιόν να είσαι, και όλες αυτές τις σημαντικές αποφάσεις στην ζωή σου, σαν ο εαυτός σου.. σύμφωνα με τον Σχεδιασμό σου, τώρα φυσικά σύμφωνα με το μυαλό σας, δεν θα θέλει ιδιαίτερα να συμφωνήσει μ αυτά, το μυαλό σας στο κάτω- κάτω λειτουργεί εδώ και πολύ καιρό σαν η εσωτερική σας Εξουσία, χρησιμοποιείτε και εμπιστεύεστε το μυαλό σας, για την διαδικασία της λήψης των αποφάσεών σας σ αυτήν την ζωή, με τα γνωστά αποτελέσματα. Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι, το μυαλό είναι απαραίτητο για κάποιες ειδικές λειτουργίες, όπως η εξερεύνηση, η έρευνα, η μεταξύ μας ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, είναι ένα υπέροχο εργαλείο στην εξερεύνηση, είναι καταπληκτικό στο να κοιτάς αυτό και εκείνο, και να συγκρίνεις αλ αυτό δεν σημαίνει ότι ξέρει τι είναι σωστό για εσάς να κάνετε, όχι! απλώς ξέρει πως να κοιτά αυτό και εκείνο, αν του ζητήσετε να πάρει μια απόφαση, αυτό που παίρνετε κατά βάση, είναι το γύρισμα –κορώνα-γράμματα- του Κοσμικού νομίσματος, γιατί αυτό είναι που κάνει το μυαλό σας.
Το μυαλό σας λειτουργεί πάντα σύμφωνα με τον τρόπο που έχετε προσδιοριστεί, έστω και αν γι αυτό χρησιμοποιεί κάποιες προσωπικές αποχρώσεις.
Η εσωτερική εξουσία του Μη εαυτού, δηλαδή ο τρόπος που λειτουργεί το μυαλό σας στον Μη εαυτό, προσδιορίζεται, στον τρόπο που σας ελέγχει, από τα ανοικτά κέντρα που έχετε. Κάθε ανοιχτό κέντρο είναι ευπαθές, στον προσδιορισμό, είναι ευπαθές στο να προσδιοριστεί από τους άλλους και από τις διελεύσεις.
Αυτό που συμβαίνει σ όλους μας όπου έχουμε ανοιχτά κέντρα, είναι ότι από την αρχή της ζωής μας έχει δημιουργηθεί ένας φυσικός αμυντικός μηχανισμός που προκύπτει για ν αντιμετωπίσει αυτόν τον προσδιορισμό.
Αυτός ο αμυντικός μηχανισμός είναι οι στρατηγικές των ανοιχτών μας κέντρων . Αυτές γίνονται το πλαίσιο πάνω στο οποίο το μυαλό του Μη εαυτού παίρνει αποφάσεις, οδηγώντας μας με αυτόν τον τρόπο μακριά απ αυτό που είμαστε, φέρνοντάς μας σ έναν κόσμο, όπου παίρνουμε προσδιορισμένες αποφάσεις, και μ αυτόν τον τρόπο, δεν υπάρχει αληθινός εαυτός, δεν υπάρχει μοναδική ζωή, δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπορέσεις να εκτελέσεις το δυναμικό της προσωπικής σου μοναδικής μυθολογίας. Στα επόμενα κομμάτια, καθώς θα περνάμε μες από τα ανοιχτά μας κέντρα και τις στρατηγικές τους , αναγνωρίστε τα, και καθώς θα κοιτάτε τον δικό σας σχεδιασμό, η το σχεδιασμό των ανθρώπων που είναι γύρω σας, αναγνωρίστε το πως, η δική σας διαδικασία του μηχανισμού της λήψεως των αποφάσεών σας, το πως η δικιά σας ζωή έχει εδραιωθεί επάνω σε αυτό που δεν είστε, και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτό, το πρόγραμμα δεν ..δίνει χάρη σε κανέναν μας, απλά μερικές φορές ..τυχαίνει.. να υπάρχουν κάποια ποσοστά ..καλοτυχίας όπως τα ονομάζει ο Ρα-serendipity ..μια πανέμορφη λέξη, κάτι σαν καλό Κάρμα ας πούμε..-
Και κατανοώντας το αυτό, όχι ότι υπάρχει κάτι το οποίο να μπορείτε να κάνετε γι αυτό βάσει αυτής της γνώσης, η Γνώση δεν είναι δύναμη, είναι απλώς πληροφόρηση. Κατανοείστε ότι δεν μπορείτε να σταματήσετε το μυαλό σας από το να είναι η εσωτερική σας εξουσία, με το να δείξετε στο μυαλό σας το πως το κάνει αυτό.
Μπορείτε μόνο να μεταφέρετε την Εξουσία σας τιμώντας την Στρατηγική σας!
Ελπίζω να απολαύσετε το πάρα κάτω μάθημα.

Τα 3 Κέντρα Γνώσης.
Το Κέντρο της Σπλήνας. -Ανοσοποιητικό Σύστημα-..
Οι πιο δυνατές στρατηγικές του Μη εαυτού λειτουργούν από τα 3 κέντρα Γνώσης, και προσέξτε ότι σε αυτά είναι τοποθετημένες και οι Πύλες του Φόβου, μιας και στην θετική του μεριά ο Φόβος είναι το εφαλτήριο της Γνώσης, -αλλά που γίνονται εφιάλτες στα χέρια του Μη εαυτού μας-.. Όταν αυτά είναι λευκά, είναι σε αυτά που εδρεύουν οι πιο δυνατές στρατηγικές του μη εαυτού μας και ουσιαστικά είναι προοδευτικές στην δύναμή τους.
Ξεκινάμε τώρα με το Σπληνικό μας κέντρο, αυτό είναι το πιο αρχαίο κέντρο γνώσης μας, είναι η ρίζα της γνώσης που κυβερνάει όλη την ζωή επάνω σ αυτόν τον πλανήτη. Η ενστικτώδης, η διαισθητική Γνώση.
Είναι το Ανοσοποιητικό μας σύστημα. Ένα καθορισμένο Σπληνικό Κέντρο φέρνει μαζί του μια σταθερή αίσθηση υποτιθέμενης ασφάλειας, επειδή οι ανησυχίες του Σπληνικού μας κέντρου, η ρίζα της γνώσης του, είναι η ικανότητα να μπορούμε να καταλαβαίνουμε και να απαντάμε σ αυτό που είναι η ζωή και να επιβιώνουμε. Τα πάντα σχετικά με την Σπλήνα και σχετικά με τους φόβους του Σπληνικού κέντρου έχουν να κάνουν με την επιβίωσή μας. Είναι το κέντρο που γνώσης που μοιραζόμαστε με όλα τα έμβια πλάσματα. Εάν έχετε ένα καθορισμένο Σπληνικό κέντρο υπάρχει μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας μέσα σας. Και το Πως αυτή η Σπλήνα καθορίζεται, το εάν ή όχι φτάνει στον Λαιμό και άλλα διάφορα.. και όλες οι διάφορες πτυχές που είναι δευτερεύουσες επάνω της. Η πρώτη όμως, η κύρια πτυχή της είναι ότι φέρνει μια αίσθηση ασφάλειας. Έτσι, εάν έρθετε στον κόσμο και έχετε ένα Σπληνικό Κέντρο που είναι ανοιχτό, αυτό με το οποίο έρχεστε στον κόσμο, δεν είναι μια έλλειψη ασφάλειας, αλλά είναι μια έλλειψη συνεχούς ασφάλειας. Και είναι αυτή η έλλειψη της συνέχειας που μας οδηγεί στα διάφορα διλήμματα.

Επίσης οδηγεί και σε μεγάλη δύναμη εάν θέλετε, στον τρόπο που αυτή η ανοιχτή σπλήνα επηρεάζει και καθοδηγεί τον τρόπο που λειτουργεί το μυαλό σας.
Η στρατηγική του ανοιχτού κέντρου της Σπλήνας, είναι το να κρατιέσαι σ αυτό που δεν είναι καλό για σένα.
Τώρα καταλάβετε το τι πραγματικά αυτό σημαίνει. Την στιγμή που κάποιος μ ανοιχτό κέντρο σπλήνας, συναντά κάποιον με καθορισμένο το Κέντρο της Σπλήνας, ας πάρουμε για παράδειγμα το έμβρυο και την μητέρα του, ας υποθέσουμε ότι το έμβρυο έχει μια ανοιχτή σπλήνα, και η μητέρα έχει μια καθορισμένη σπλήνα. Για το έμβρυο αυτό η μητέρα του θα είναι μια ακόμα μεγαλύτερη πηγή ασφάλειας απ ότι θα ήταν φυσικά.
Με άλλα λόγια γι αυτό το παιδί, την στιγμή που η μητέρα του βρίσκεται μέσα στην αύρα του, θα υπάρχει άμεσα αυτή η αίσθηση της ασφάλειας και της ευημερίας, μια αίσθηση προστασίας. Τώρα φανταστείτε πως είναι γι αυτό το παιδί όταν μεγαλώνει, δεν είναι ότι το φαινόμενο αυτό απομακρύνεται με το πέρασμα των χρόνων, όχι.. φαντασθείτε το πως είναι γι αυτό το παιδί, όταν η μητέρα για παράδειγμα το απορρίπτει, όταν το στέλνει στο δωμάτιό του επειδή έκανε κάτι άσχημο. Υπάρχει μια τεράστια αίσθηση ανασφάλειας και φόβου που προκύπτει σ αυτό το παιδί. Και ειλικρινά, το παιδί θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να γυρίσει πίσω σ αυτήν την αύρα, να.. γαντζωθεί ξανά επάνω της.. Το να κρατιέσαι σε κάτι που δεν είναι καλό για σένα –από αυτήν την εγγενή ανασφάλεια- μπορεί να οδηγήσει στα άκρα ακόμα και στην κακοποίηση σαν το τίμημα για την ασφάλεια, σ οποιοδήποτε επίπεδο και αν τυχαίνει να συμβεί αυτή η κακοποίηση.
Τώρα, θυμηθείτε, τα πάντα στην φύση του μη εαυτού, είναι ότι ο μη εαυτός λειτουργεί μέσω του μυαλού σας, και μέσω του μυαλού σας που είναι επικεφαλής στην διαδικασία της λήψης των αποφάσεών σας. Έτσι αν είσαστε κάποιος που έχετε μια ακαθόριστη Σπλήνα, και ένας φίλος σας ήτανε κάπως εκμεταλλευτικός ως προς εσάς, ή σας κακοποιούσε λεκτικά είτε σωματικά είτε με οποιονδήποτε τρόπο, το μυαλό σας, θ αποφασίσει για το αν θα μείνετε μακριά από αυτό το άτομο είτε όχι, αν θα το αντιμετωπίσετε η όχι. Όποια και είναι η περίπτωση. Το γεγονός θα είναι ότι βάσει της ανοιχτής σας σπλήνας η στρατηγική του μυαλού του μη εαυτού σας, θα είναι βαθιά ριζωμένη στο να κρατηθείτε σ αυτό που δεν είναι καλό για εσάς. Και αντί να περάσετε από την διαδικασία του ν απορρίψετε αυτό το άτομο, η να το αντιμετωπίσετε, το μυαλό σας θα σας πει.. όχι είναι εν τάξει...είναι έτσι μόνο μερικές φορές, τον υπόλοιπο καιρό νοιώθω πραγματικά ασφαλής κ.λπ.….
Έτσι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το θυμάστε. Το άλλο πράγμα που χρειάζεται να θυμάστε είναι κάτι σχετικό με την φύση των πλανητικών διελεύσεων, και των επιστροφών, από τ ανοιχτά σας κέντρα.
Την στιγμή, που κάποιος πλανήτης έρχεται και ενεργοποιεί μια Πύλη η οποία βρίσκεται στο άλλο τέλος ενός καναλιού στου οποίου την μια άκρη έχετε μια καθορισμένη πύλη, και ξαφνικά έχετε ένα ανοιχτό κέντρο το οποίο καθορίζεται, αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε τα θετικά του αληθινού εαυτού εκεί, στο κάτω-κάτω δεν είναι δικό σας, και το μυαλό σας θα εκμεταλλευτεί αυτόν τον καθορισμό, και θα συνεχίσει να λειτουργεί με την ίδια στρατηγική δηλαδή να παίρνει αποφάσεις.. έτσι για παράδειγμα αν είστε κάποιος μ ανοιχτή σπλήνα, και η σπλήνα σας ξαφνικά καθοριστεί από διελεύσεις θα είναι το ίδιο το μυαλό σας που θα σας βάλει να δράσετε επάνω σε αυτό, είναι πιθανόν το ν αφήσετε να φύγουν πράγματα τα οποία είναι καλά για σας.
Επειδή ξαφνικά θα έχετε αυτήν την ψεύτικη αίσθηση της ασφάλειας, και από αυτήν την ψεύτικη αίσθηση της ασφάλειας , θα καταλήξετε να ξεφορτωθείτε αυτό που στην πραγματικότητα μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα για εσάς.
Όποτε ακούτε αυτά τα σχόλια η την ανάλυση σ αυτήν την σειρά αναγνωρίστε πολύ καθαρά, ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να τ αποφύγετε όλα αυτά. Κι αυτός είναι το να απομακρύνεται την εσωτερική σας εξουσία από το μυαλό σας και να τοποθετήσετε την διαδικασία της λήψης των αποφάσεών σας εκεί όπου ανήκει, μέσα σας.
Κάθε ανθρώπινο ον, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του έχει μια αληθινή εξουσία, και αν τιμήσετε αυτήν την εξουσία, αν ακολουθήσετε την στρατηγική του Τύπου σας και τιμήσετε αυτήν την εξουσία, τότε θα δείτε πολύ καθαρά ότι ο τρόπος με τον οποίον ζείτε την ζωή σας θα μεταμορφωθεί.

Το Κέντρο Άζνα, το Κέντρο των Ματιών..
Το Κέντρο Ajna, το κέντρο των Ματιών, είναι το κέντρο της μορφοποίησής μας. Είναι εκεί στην πραγματικότητα που το Μυαλό βρίσκεται. Και έτσι όταν έχουμε να κάνουμε με το κέντρο Ajna, η δύναμη του Μη εαυτού, μπορεί να γίνει πολύ βαθιά και πολύ πολύπλοκη. Όταν έχεις κάποιον που έχει ένα καθορισμένο κέντρο Ajna, αυτό που βλέπεις είναι κάποιος που είναι ασφαλής στην σχηματοποίησή του. Αυτό, το ότι είναι ασφαλής στην διαδικασία του σχηματισμού των σκέψεών του, δεν σημαίνει ότι είναι σωστός, ότι έχει δίκιο, αλλά απλώς ότι είναι άνετος με τον τρόπο που φτάνει στα αποτελέσματα της σχηματοποίησής του. Έχει μια διαδικασία η οποία είναι σταθερή σ αυτόν, για κάποιους ανθρώπους η διαδικασία αυτή είναι λογική, για κάποιους άλλους είναι συνειρμική, για κάποιους είναι ατομική, και για κάποιους άλλους είναι συνδυασμοί απ αυτά, αλλά είναι πάντα σταθερή. Μ άλλα λόγια δεν τίθεται ποτέ το ερώτημα του πως έφτασε εκεί. Μπορεί να τεθεί ερώτημα το που θα φτάσει τελικά, αλλά όχι για την διαδικασία του πως έφτασε εκεί. Τώρα σκεφτείτε πως είναι, για κάποιον που έχει ένα ανοιχτό κέντρο Ajna.. και να θυμάστε, ότι τα κέντρα που είναι ανοιχτά, δεν είναι άδεια, δεν είναι σπασμένα , δεν χρειάζονται οποιουδήποτε είδος φτιάξιμο. Στην πραγματικότητα ένα ανοιχτό κέντρο είναι πάντα ένα σημάδι δυνατότητας για Σοφία, στην περίπτωση για παράδειγμα του κέντρου Ajna, υπάρχει δυνατότητα για Νοητική Σοφία. Υπήρξαν κάποιοι που είχαν τρομερά μυαλά μ ανοιχτά κέντρα Ajna, όπως ο Άινστάιν, ο Φρόυδ ο Γιούνγκ, μ άλλα λόγια το ανοιχτό κέντρο Ajna είναι ένα πλεονέκτημα, γιατί μέσα σ αυτό μπορούν να μπουν όλων των ειδών οι πληροφορίες και να τις επεξεργαστείς με διαφορετικούς τρόπους μέσω του ανοιχτού μυαλού.
Ωστόσο αυτό το ανοιχτό μυαλό δεν είναι σταθερό, και ο τρόπος με τον οποίο επεξεργάζεται τα πράγματα, και τα σχηματοποιεί δεν είναι σταθερός.
Λόγω αυτής της ασυνέχειας, δημιουργείται μια βαθιά δυσανασχέτηση μέσα στο ανοιχτό μυαλό, που δεν φαίνεται να υπάρχει μέσα σ αυτούς που έχουν καθορισμένο κέντρο Ajna.
Στο ανοιχτό μυαλό δεν φαίνεται να υπάρχει αυτός ο σταθερός τρόπος, και δεν έχει καθόλου να κάνει με τα αποτελέσματα, αλλά με το πώς φτάνεις σε αυτά..

Τώρα η Στρατηγική του Μη εαυτού στο ανοιχτό κέντρο Ajna, είναι ότι πάντα προσπαθεί να προσποιηθεί ότι είναι σίγουρος για τις έννοιές του, ότι είναι σίγουρος για το πως φτάνει σε μια διαδικασία, έτσι για παράδειγμα κάποιος που δεν είναι λογικός προσπαθεί να προσποιηθεί ότι έφτασε σε μια λογική απάντηση, επειδή ακολούθησε μια λογική διαδικασία, κάτι που δεν είναι αλήθεια, και που βαθιά μέσα του το ξέρει, και αυτό είναι που δημιουργεί το βασικό δίλημμα του ανοιχτού κέντρου Ajna, και αυτό το δίλημμα είναι η ανησυχία. Με τον ίδιο τρόπο που κάποιος που έχει μια ανοιχτή σπλήνα χρειάζεται την ασφάλεια μιας καθορισμένης σπλήνας για να μπορέσει αν αντιμετωπίσει τους φόβους της επιβίωσης έτσι και το ανοιχτό κέντρο Ajna αναζητά τον προσδιορισμό του καθορισμένου κέντρου Άζνα για να μπορέσει να διώξει την ανησυχία του.
Έτσι αν έχεις ένα ανοιχτό κέντρο Ajna, και είσαι με κάποιον που στο καθορίζει, στην πραγματικότητα αποκτάς μια αίσθηση για το πως φτάνεις στο αποτέλεσμα – στην ουσία χρησιμοποιείς την διαδρομή του προσδιοριστή σου- και ενώ αυτό θα μπορούσε νάνε ένα προτέρημα, καταλήγει αν είναι ελάττωμα όταν θεωρείς δικό σου αυτόν τον ασυνεχή τρόπο, αντί να πάρεις την γεύση του...
Έτσι σκεφτείτε όσους έχουν ανοιχτά μυαλά και ισχυρίζονται ότι είναι σίγουροι, ισχυρίζονται ότι είναι σίγουροι για τα ανοιχτά μυαλά τους τα οποία παίρνουν αποφάσεις γι αυτούς σχετικά με τις ζωές τους. Αν λοιπόν είσαι σε μόνιμο προσδιορισμό από κάποιον με λογικό μυαλό, θα καταλήξεις να πάρεις μια λογική απόφαση για την ζωή σου, που δεν έχει καμιά σχέση με σένα, και να βρεθείς εκτός..πορείας σου, το ίδιο μπορεί να σου συμβεί και από τον προσδιορισμό του προγράμματος-τις πλανητικές διελεύσεις- και είναι γι αυτό που ο Ρα όταν μιλάει για την ημέρα συνηθίζει να κλείνει την ομιλία του με τις λέξεις..
Γεια σας.. μέχρι.. και να προσέχετε!!
Και δεν εννοεί να μην μας.. πατήσει το.. τραμ.. αλλά να μην μας πάρει το πρόγραμμα μέσα, και μας χρησιμοποιήσει αντί αν το χρησιμοποιήσουμε..

Αυτό είναι απίστευτο είναι παράλογο, το Μυαλό δεν μπορεί ποτέ να είναι η εσωτερική μας εξουσία, ακόμα και όταν είναι καθορισμένο στο σχεδιασμό μας-κάτι που καθιστά ακόμα πιο δύσκολο να το αποφύγουμε-μπορεί πάντα να είναι η εξωτερική εξουσία, αυτή είναι και η μεγάλη ομορφιά των ανθρώπων που έχουν ακαθόριστα κέντρα Ajna. Μπορούν να μας παρέχουν βαθιά σοφία σχετικά με την τρόπο της σχηματοποίησης, γιατί αυτή είναι η ικανότητά τους, όμως δεν είναι δικιά τους και δεν μπορεί ποτέ να υπάρχει κάποια σιγουριά.
Και το να κατανοήσετε απλά αυτούς τους όρους δεν σημαίνει πραγματικά, τίποτε, είπαμε ότι η γνώση δεν είναι δύναμη, ο μόνος τρόπος με τον οποίον κάποιος μ ένα ανοιχτό κέντρο Ajna μπορεί να πάρει αποφάσεις ως ο εαυτός του, δεν είναι διανοητικά με το να πείθει το μυαλό του ότι αυτό είναι σωστό, όχι.
Όλοι έχουν γεννηθεί γενετικά με μια εσωτερική εξουσία, μια εξουσία που θα τους καθοδηγήσει σωστά σ αυτήν την ζωή.

Το Κέντρο του Ηλιακού Πλέγματος.- motor-
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσδιοριστική δύναμη από το κέντρο του Ηλιακού Πλέγματος. Όταν μιλάμε για τον αντίκτυπο του Μη εαυτού οι μισοί απ όλη την ανθρωπότητα πάνω από 3 δις, είναι καθορισμένοι συναισθηματικά, και οι άλλοι μισοί, τα άλλα 3,5 δις είναι ακαθόριστοι συναισθηματικά.
Ξέρουμε για παράδειγμα ότι το καθορισμένο συναισθηματικό σύστημα είναι πάντα η Εξουσία στον σχεδιασμό οποιουδήποτε. Αυτό σημαίνει ότι οι μισοί απ όλη την ανθρωπότητα έχουν για εσωτερική τους εξουσία το συναισθηματικό σύστημα, και ακόμα ξέρουμε ότι το συναισθηματικό σύστημα ποτέ δεν μπορεί να μας οδηγήσει στο απόλυτο, ξέρουμε ότι το Σ.Σ. λειτουργεί σ’ ένα κύμα, που μεταφορικά σημαίνει ότι πηγαίνει από την ελπίδα στον πόνο και πίσω ξανά. Και επειδή το συναισθηματικό σύστημα λειτουργεί σ ένα κύμα δεν υπάρχει αλήθεια στο τώρα για κανέναν που είναι καθορισμένος συναισθηματικά, δεν μπορεί να υπάρξει.
Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε μέρος του κύματος φέρει μια διαφορετική προοπτική και μόνο ο χρόνος μπορεί να φέρει την διαύγεια.
Έτσι η αληθινή συναισθηματική Εξουσία της μισής ανθρωπότητας έχει να κάνει απλώς με την αναμονή, με την αναμονή για να είναι κάποιος συναισθηματικά καθαρός.
Τώρα σκεφτείτε πως είναι αυτό για το άλλο μισό της ανθρωπότητας που έχει ανοιχτό συναισθηματικό σύστημα.
Η στρατηγική του ανοιχτού Ηλιακού Πλέγματος, είναι η αποφυγή της αντιμετώπισης και της αλήθειας.
Φανταστείτε το πως είναι αυτό, όταν έχεις να κάνεις με Σπληνικό κέντρο, η με το ανοικτό Ajna, δεν έχεις να κάνεις με μια μηχανή, όπως γνωρίζουμε στο Ανθρώπινο Σχέδιο υπάρχουνε 4 –motor- μηχανές ενέργειας μέσα στο Σωματογράφημα, και το Ηλιακό Πλέγμα είναι μια απίστευτα δυνατή μηχανή, μια μηχανή που έχει για αρχή της το κύμα.
Έτσι όταν έχεις ένα ανοιχτό Ηλιακό Πλέγμα, και συναντήσεις ένα καθορισμένο Ηλιακό Πλέγμα, όχι απλώς μεγεθύνεις το Κέντρο αλλά μεγεθύνεις το Συναισθηματικό κύμα, φανταστείτε ξανά... το πως είναι να έχεις ένα παιδί μ ένα ανοιχτό Ηλιακό Πλέγμα, και έναν γονέα που έχει καθορισμένο Συναισθηματικό Σύστημα, ας χρησιμοποιήσουμε ξανά το παράδειγμα της μητέρας. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτό το παιδί, την στιγμή που η μητέρα θα νοιώθει άβολα θα νοιώθει νευρικά, το παιδί άμεσα θα το νοιώσει αυτό μεγεθυμένο, την στιγμή που θα υπάρξει μια κίνηση μια αλλαγή στην διάθεση της μητέρας, το παιδί θα το νοιώσει άμεσα, την στιγμή που η μητέρα θα νοιώθει απογοητευμένη η θυμωμένη το παιδί θα το νοιώσει αυτό άμεσα.
Και φυσικά θα νοιώσει όλη τη φύση αυτού του προσδιορισμού επειδή είναι τόσο δυνατός, το παιδί αυτό που δεν θέλει, είναι ότι δεν θέλει την αρνητική πλευρά του κύματος, και θα κάνει οτιδήποτε περνά από το χέρι του, από την στιγμή που γεννιέται, για ν αποφύγει την αρνητική πλευρά του κύματος. Δεν θέλει να αντιμετωπίσει την κατάσταση, δεν θέλει να ταράξει τα νερά, δεν μπορεί να το διαχειριστεί, έτσι ασυναίσθητα προσπαθεί ν αποφύγει αυτού του είδους τον προσδιορισμό.. Φυσικά αυτή η αποφυγή τ οδηγεί στο να μην μοιράζεται την ζωή του, τ οδηγεί όχι μόνο στην αποφυγή της αντιμετώπισης αλλά στην αποφυγή της αλήθειας, επειδή η αλήθεια η ίδια γίνεται μια αντιμετώπιση. Το παράδειγμα του παιδιού και της μητέρας μπορεί να γίνει και αντίθετα, να έχεις ένα συναισθηματικό παιδί και μια μη συναισθηματική μητέρα, και αυτή η μητέρα θα κάνει οτιδήποτε μπορεί για να κρατήσει αυτό το παιδί ευχαριστημένο και σε ηρεμία με οποιοδήποτε μέσο, επειδή δεν μπορεί ν αντέξει το αρνητικό μέρος της δόνησης του παιδιού, και έτσι το όλο θέμα καταλήγει με μια πάρα πολύ δυνατή στρατηγική για το μυαλό του μη εαυτού, όπου όποτε αντιμετωπίζει το δίλημμα του να πάρει μια απόφαση αυτό που λαβαίνει υπ όψη του είναι η αποφυγή της αντιμετώπισης και της αλήθειας, δεν θα πω όχι στον Γιάννη, επειδή αν το πω, αυτό θα οδηγήσει σε προβλήματα, απλώς θα κάνω αυτό που θέλει όποια και αν είναι η περίπτωση, και τελικά γίνεται ένα από αυτά τα πράγματα που δένουν το ανθρώπινο ον στην ζωή του. Έτσι αν είσαι κάποιος που έχει ένα ανοιχτό συναισθηματικό σύστημα, το πρώτο πράγμα που πρέπει ν αναγνωρίσεις είναι το πόσο δυνατός είναι ο αντίκτυπος του συναισθηματικού κύματος των άλλων, όχι απλώς να το αναγνωρίσεις με την έννοια ότι ξέρεις το πως σε κάνει να αισθάνεσαι, ήδη θα το έχεις δοκιμάσει αυτό και μάλιστα θα το έχεις δοκιμάσει από την αρνητική του πλευρά, είναι πολύ πιο σημαντικό να το αντιληφθείς να έρχεται μέσα σου καθώς το κύμα φουσκώνει παρασύροντάς σε είτε προς τα κάτω, είτε και προς τα επάνω.. να το αισθανθείς καθώς έρχεται μέσα σου από έξω από τους άλλους.
Το πρόβλημα εδώ, είναι ότι δεν μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου, από το να πέσεις και να σηκωθείς από τον προσδιορισμό των συναισθηματικών συστημάτων των άλλων ανθρώπων.
Ο μόνος τρόπος με τον οποίο να μπορείς να βρεις την αληθινή εσωτερική σου εξουσία είναι τιμώντας την Στρατηγική σου, δεν υπάρχει άλλος τρόπος, και τιμώντας την στρατηγική σου αυτό που θα δεις είναι ότι θα έχεις αυτές τις περιπτώσεις όπου θα είναι ακριβώς ο σωστός προσδιορισμός για σένα και θα είναι τότε άνετο το να μην αποφύγεις την αντιμετώπιση αλλά να είσαι έτοιμος
να βρεις και ν αντιμετωπίσεις την αλήθεια.
Θα μπορούσαμε να συμπληρώσουμε ότι υπάρχει ένα είδος Συναισθηματικής Υπευθυνότητας εδώ, εκτός του να μην παίρνει κάποιος αποφάσεις επάνω στο κύμα του άλλου, για τους μεν Συναισθηματικούς, όταν είναι στα κάτω τους, ν απομονώνονται όσο μπορούν..και να παίρνουν Συναισθηματικές αποφάσεις μέσα στον χρόνο, βοηθώντας έτσι το να γίνει περισσότερο διαυγές το κύμα σ όλον τον πλανήτη..και για δε τους μη Συναισθηματικούς, να μην παίρνουν ποτέ συναισθηματικές αποφάσεις, και όταν βλέπουν κάποιον εμφανώς στα κάτω του, καλύτερα να τον αποφεύγουν στην στιγμή αυτή..

Το Κέντρο της Καρδιάς. - motor-
Το κέντρο της Καρδιάς, μπορεί να είναι ένα μικρό κέντρο με την έννοια του ότι έχει μόνο 4 πύλες, δεν είναι ο λαιμός που έχει 11 Πύλες, και δεν ανήκει στα κύρια κέντρα γνώσης, αλλά παρ’ ολ αυτά το κέντρο της καρδιάς έχει έναν τεράστιο αντίκτυπο στην ανθρώπινη ζωή. Στην μελέτη του Ανθρώπινου Σχεδίου, και στην μελέτη της χαρτογράφησης του rave, εξερευνούμε τα διάφορα κυκλώματα που υπάρχουνε στο σχέδιο, και η καρδιά ανήκει, σε αυτό που λέμε Φυλετικό κύκλωμα.
Το Φυλετικό κύκλωμα έχει να κάνει με τις βασικές θεμέλιες ανάγκες μας, σχετικά με το να μπορέσουμε να φτιάξουμε και να δημιουργήσουμε κοινωνίες, οι αλληλεπιδράσεις μας οι σχέσεις μας, οι επίσημες τελετουργικές σχέσεις που έχουμε μεταξύ μας τα συστήματα των πεποιθήσεών μας, ο τρόπος με τον οποίο βρισκόμαστε μαζί και ενωνόμαστε σαν κοινότητες, ο τρόπος με τον οποίον υποστηριζόμαστε μεταξύ μας, ο τρόπος με τον οποίον συνεργαζόμαστε και αναπτυσσόμαστε υλικά, οικονομικά, οι πολιτικοί μας, ολ αυτά, και η βαθιά σεξουαλικότητά μας, όλ αυτά εστιάζονται μέσω του κέντρου της καρδιάς όπου βρίσκεται το Εγώ, και είναι το Εγώ που μας οδηγεί στο Υλικό Σχέδιο. Πάρα πολλά ανθρώπινα όντα έχουν ένα ανοιχτό κέντρο καρδιάς, -λόγω των λίγων του Πυλών-, και το κέντρο της καρδιάς καθώς είναι το κέντρο του εγώ είναι το κέντρο της θέλησης –I want-. Εάν είσαι κάποιος με καθορισμένο κέντρο καρδιάς υπάρχει μια εμπιστοσύνη στην ικανότητά σου να εκπληρώνεις τις υποσχέσεις σου. Δεν υπάρχει εγγύηση, αλλ υπάρχει μια αυτοπεποίθηση μια ασφάλεια. Τα καθορισμένα κέντρα αυτό που φέρνουν ουσιαστικά είναι μια αίσθηση ασφάλειας στην περιοχή την οποία αναπαριστούν, λόγω της συνεχούς τους διαδικασίας.
Ένα καθορισμένο κέντρο καρδιάς παρέχει την ασφάλεια ότι κάποιος μπορεί να τα καταφέρει, μπορεί να κάνει την δουλειά όποια και αν είναι η περίπτωση. Τώρα σκεφτείτε όλους τους ανθρώπους, την πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν εν ανοικτό κέντρο καρδιάς.
Τα πάντα στο να βρίσκεσαι σε μορφή, έχουν να κάνουν αρχικά με την επιβίωση, έχουν να κάνουν με το να έχεις τα απαραίτητα τουλάχιστον, για να μπορέσεις να επιβιώσεις σ αυτόν τον πλανήτη, δηλαδή το πόσα υλικά μπορούμε να κερδίσουμε. Όλοι μας αναγκαζόμαστε από τις αρχές της μορφής, να λειτουργήσουμε με αυτόν τον τρόπο σ αυτόν τον κόσμο της μορφής. Και αυτό μπορούμε να το μεταφράσουμε σε χρήμα, σε δουλειά σε καριέρα, η σε οποιοδήποτε άλλο όνομα θέλουμε να του δώσουμε, αλλά η βασική φύση της ζωής, η θεμέλια φύση της ζωής είναι αρχικά υλική, επιβίωση... Αν κάποιος έρθει στον κόσμο μ ένα ανοικτό κέντρο καρδιάς, υπάρχει ανασφάλεια σχετικά με το υλικό σχέδιο και αυτή η ανασφάλεια θα είναι πάντα εκεί μέσα σ αυτό το άτομο επειδή θα λειτουργεί με ασυνέχεια. Δεν θα έχει στην πραγματικότητα την κατανόηση του πως μπορεί ν αποκτήσει αυτήν την σιγουριά αυτήν τη αυτοπεποίθηση, παρά μόνο μέσω προσδιορισμού του. Έτσι όταν έχουμε να κάνουμε με την στρατηγική του Μη εαυτού του κέντρου της καρδιάς αυτό που αντιμετωπίζουμε εκεί είναι η αίσθηση του έχω κάτι ν αποδείξω.
Τα πάντα σχετικά με την φύση της στρατηγικής του ανοιχτού κέντρου καρδιάς είναι.. ότι.. πρέπει να βελτιώσω, πρέπει ν αποδείξω πρέπει να δείξω την αξία μου. Υπάρχουν τόσα πολλά ανθρώπινα όντα που υποφέρουν τόσο βαθιά, επειδή έχουν εν ανοιχτό κέντρο καρδιάς, και δεν έχουν αυτήν τη αίσθηση της ασφάλειας στην αξία τους. Και αντί να παίρνουν αποφάσεις σαν οι εαυτοί τους, με την αληθινή τους εξουσία το μυαλό τους εκμεταλλεύεται αυτό το ανοικτό κέντρο καρδιάς και διαρκώς ρυθμίζει τις αποφάσεις τους με το Α!!! μ αυτό θ αποδείξω την αξία μου.
-Γιατί δεν δουλεύεις υπερωρία σήμερα, δεν έχω λεφτά να στην πληρώσω αλλά γιατί δεν δουλεύεις υπερωρία??
-Ωραία! ναι πρέπει ν αποδείξω την αξία μου.. όποιες και αν είναι οι περιστάσεις όποια και αν είναι η κατάσταση.. να θυμάστε τον τρόπο που λειτουργεί το μυαλό του Μη εαυτού, ο τρόπος που εσύ παίρνεις αποφάσεις προσδιορίζεται άμεσα από τ ανοιχτά σου κέντρα.
Αν έχεις ένα ανοιχτό κέντρο καρδιάς φαντάσου τι σου έχει κάνει. Οποιαδήποτε απόφαση παίρνεις, στον περίγυρο αυτής της απόφασης, πλανάται το.. πρέπει ν αποδείξω στον εαυτό μου, και τον εαυτό μου, πρέπει να βελτιώσω τον εαυτό μου.
Μην παρασύρεστε, ακολουθείστε την αληθινή σας εσωτερική εξουσία, δεν είστε εδώ αυτήν την φορά για ν αποδείξετε οτιδήποτε…

Το Ιερό Κέντρο . - motor-
Το 70% του πληθυσμού της ανθρωπότητας αποτελείται από τα όντα του Ιερού Κέντρου, έτσι δεν τίθεται αμφισβήτηση ότι το Ιερό Κέντρο είναι μια εκπληκτική δύναμη επάνω σ αυτόν τον πλανήτη. Και το Ιερό Κέντρο είναι κυριολεκτικά η δύναμη που παράγει την ζωή.
Αν θα μπορούσες ν αφαιρέσεις όλους τους γεννήτορες επάνω απ αυτόν τον πλανήτη η ζωή θα τελείωνε. Δηλαδή, η ζωή θα τελείωνε για μας σαν είδος.
Οι Μανιφέστορες, οι Προτζέκτορες, οι Ρεφλέκτορες έχουν κάτι κοινό. Είναι Μη Ιερά όντα. Είναι όντα που δεν έχουν το Ιερό τους κέντρο καθορισμένο. Έτσι στους 3 άλλους τύπους που δεν είναι Γεννήτορες εφαρμόζεται η Στρατηγική του ανοικτού Ιερού Κέντρου .
Και αυτή η στρατηγική είναι το να μην ξέρεις το πότε το αρκετό είναι αρκετό. Και ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα για τους μη γεννήτορες, είναι το να ζήσουν σ έναν κόσμο που είναι γεμάτος από γεννήτορες, αλ έτσι κι αλλιώς χωρίς αυτούς ο κόσμος δεν θα υπήρχε..
Θυμηθείτε το πως δουλεύουν τ ανοικτά κέντρα δεν είναι χαλασμένα, δεν είναι σπασμένα, δεν χρειάζονται φτιάξιμο, είναι μεγεθυντές.
Είναι ένα μέσον μεγέθυνσης, και την στιγμή που συναντούν τον προσδιορισμό, την στιγμή δηλαδή που .. ανάβουν, είτε μέσω των άλλων ανθρώπων, είτε μέσω διελεύσεων αντί απλώς να είναι καθορισμένα με μια νορμάλ συχνότητα, μεγεθύνουν αυτήν τη συχνότητα, και εκτός αυτού δεν έχουν και τον τρόπο να την διαχειριστούν..
Έτσι σκεφτείτε αυτόν τον κόσμο που κυριαρχείται από τους Γεννήτορες, το 70% περίπου που είναι Γεννήτορες, εκπέμπουν αυτήν την δόνηση. Σκεφτείτε τώρα το σχέδιο των γεννητόρων σε σχέση με τον ύπνο. Για να μπορέσουν οι γεννήτορες να κοιμηθούν σωστά πρέπει προηγουμένως να λειτουργήσουν μέχρι να εξαντληθούν, ν αδειάσει η γεννήτρια του Ιερού τους δηλαδή, που λειτουργεί σαν μια γεννήτρια που επαναφορτίζεται μέσω του ύπνου.... Το να πιέσεις έναν γεννήτορα να πάει για ύπνο νωρίς είναι πολύ ανθυγιεινό, και το να πιέσεις τον εαυτό σου να πάει πολύ νωρίς για ύπνο είναι πολύ ανθυγιεινό αν είσαι και συ γεννήτορας. Τώρα φανταστείτε πως είναι αυτό για τους μη γεννήτορες.
Οι γεννήτορες έχουν την ικανότητα να συνεχίζουν και να συνεχίζουν μέχρι κυριολεκτικά να πέσουν κάτω, αλλά αυτό δεν ισχύει για τους άλλους 3 τύπους, παρ όλ αυτά, αυτοί μεγεθύνουν το γενετορικό πεδίο γύρω τους και συνεχίζουν μη γνωρίζοντας πότε είναι απαραίτητο να σταματήσουν, είτε αυτό είναι εργασία είτε είναι σεξ, είτε οτιδήποτε σχετικό..έτσι εάν είσαι ένας Μανιφέστορας, ένας Προτζέκτορας, ένας Ρεφλέκτορας και ζεις με γεννήτορες, που είναι και συνήθως η περίπτωση, πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι σε οδηγούν στο να δουλεύεις σκληρότερα, να μένεις ξύπνιος πιο αργά, ενώ στην πραγματικότητα δημιουργούν ένα απίστευτα ανθυγιεινό περιβάλλον για σένα, αν δεν ζεις βάσει της Στρατηγικής
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να τους εγκαταλείψεις αυτό που σημαίνει είναι ότι πρέπει να κατανοήσεις το πόσο δυνατές είναι αυτές οι στρατηγικές του μη εαυτού.
Όποτε το μυαλό σου σαν ο Μη εαυτός σου, παίρνει μια απόφαση για σένα παίρνει μια απόφαση μην γνωρίζοντας πότε το αρκετό είναι αρκετό.
Έτσι την στιγμή που υπάρχει ένα μέρος του σώματος σου που σου λέει, κοίταξε έχεις κουραστεί, το μυαλό σου λέει όχι μπορούμε να συνεχίσουμε αυτό είναι ενδιαφέρον.. και πάει λέγοντας.
Μ άλλα λόγια αυτή είναι μια δύναμη που σε απομακρύνει απ αυτό που είναι υγιεινό για σένα.
Τα πάντα σχετικά με το να κατανοήσεις το πως λειτουργεί το μυαλό σου σαν Μη εαυτός, είναι το ν αναγνωρίσεις ότι δεν είναι τόσο πολύ πολύπλοκό, χρησιμοποιεί απλούς μηχανισμούς, απλώς μπαίνει μέσα στις στρατηγικές των ανοικτών σου κέντρων, μπαίνει μέσα στην στρατηγική του ανοικτού Ιερού σου Κέντρου, και απ αυτό οτιδήποτε αποφασίσεις, και εννοώ σκέψου το βάθος αυτού, οτιδήποτε αποφασίσεις υπάρχει σε αυτή σου την απόφαση, το μυαλό σου που λέει δεν ξέρω πότε το αρκετό είναι αρκετό.
Είναι εύκολο για μας να συνεχίσουμε, να πούμε ναι σ αυτό, να επιβαρύνουμε τους εαυτούς μας με όλων των ειδών τα πράγματα μέχρι τελικά να καταρρεύσουμε.
Τιμήστε την στρατηγική σας!
Αν έχετε ένα ακαθόριστο ιερό κέντρο δεν είστε γεννήτορες, και το μυαλό σας δεν είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει με τις προσδιορισμένες αρχές των γεννητόρων. Να είστε ο εαυτός σας!

Το Κέντρο του Λαιμού….
Δεν υπάρχει άλλο κέντρο που να είναι τόσο πολύπλοκο όσο το κέντρο του Λαιμού. Πολύπλοκο υπό την έννοια ότι υπάρχουν 11 πύλες που λειτουργούν από το κέντρο του Λαιμού.
Το κέντρο του Λαιμού είναι το κέντρο της έκφρασής μας, της εκδήλωσης μας λεκτικά, λεκτικής άρθρωση- όπως επίσης και της δυνατότητας της δράσης μας – Μανιφέστορες- , μέσω της δυνατότητάς, του να συνδεθεί το κέντρο του Λαιμού με μια από τις 4 μηχανές του σώματος, και στην περίπτωση της ένωσής του με το Ιερό
κέντρο σαν μανιφεστορικός γεννήτορας, δηλαδή να δράσεις μέσω της απάντησης σου.
Ο Λαιμός σαν το κέντρο της έκφρασης , είναι το ίδιο το κέντρο της ζωής,.... είναι η ουσία της μορφής, η αρχή της μορφής, παρατηρούμε, ότι όλες οι Πύλες του κέντρου του Λαιμού ανήκουν στο 4ο του Πολιτισμού, όλες τους είναι μέρος του χτισίματος της δομής του πολιτισμού μας, κυριολεκτικά του κόσμου μας.
Και είναι το κέντρο του Λαιμού που μας καθορίζει σαν μοναδικούς, υπό την έννοια της έκφρασης του εαυτού μας, και του τρόπου που κινούμαστε στον κόσμο.
Ο λαιμός συνδέεται με το σύστημα του θυρεοειδή, και φυσικά μέσω του θυρεοειδούς αδένα είναι που έχουμε μια φυσική διαφοροποίηση, ανάμεσα στους ανθρώπους.

Ο καθορισμένος λαιμός έχει ασφάλεια στην έκφραση. Και ξανά,.. όταν κοιτάμε τα καθορισμένα μας κέντρα η βασική λέξη κλειδί για τον καθορισμό ενός κέντρου είναι.. ασφάλεια . Κάποιος που έχει έναν καθορισμένο λαιμό είναι ασφαλής στην δυνατότητα του να μπορεί να εκφράσει τον εαυτό του, επειδή έχει σταθερή αυτήν την ικανότητα ξέρει πως να εκφράσει τον εαυτό του και δεν χρειάζεται να σκεφτεί γι αυτό.
Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν αυτό που εκφράζει είναι σωστό η λάθος, δεν είναι αυτό το θέμα μας, το θέμα είναι ότι νοιώθει ασφαλής στην ικανότητά του για έκφραση.
Δεν είναι όμως όλοι οι καθορισμένοι λαιμοί ασφαλείς στην ικανότητά τους για δράση, αυτό καθορίζεται από την σύνδεση του λαιμού με μια από τις 4 μηχανές του σώματος, που αναλαμβάνει να παρέχει την ενέργεια για να μπει σε δράση η έκφραση, να την υποστηρίξει ενεργειακά. Γι αυτό και ονομάζουμε αυτούς που ο λαιμός τους δεν καθορίζεται από μια μηχανή, λεκτικούς πιστολάδες….
Οι άνθρωποι που έχουν συνδεδεμένο τον λαιμό με μια από τις μηχανές του σώματος έχουν ασφάλεια στην δράση τους, η δράση δεν είναι θέμα ερώτησης γι αυτούς πώς να το κάνουνε, η δράση τους είναι ένα φυσικό φαινόμενο, μια ικανότητα για την οποία νοιώθουν ασφαλείς..
Η πιο μεγάλη έλξη της προσοχής στο κέντρο του Λαιμού γίνεται λεκτικά, είναι πολύ πιο πολύπλοκο το να προσπαθήσεις να έλξεις την προσοχή μέσω της δράσης, η της δράσης μέσω του ιερού κέντρου έτσι υπάρχει ένα μεγάλο ποσό πίεσης επάνω στον ανοικτό λαιμό.
Οι φωνές είναι πιο δυνατές η σε πιο υψηλό τόνο, υπάρχει όλη αυτή η πίεση επάνω στον ανοικτό λαιμό. Τόσο πολλοί από τους διάσημους τραγουδιστές μας αυτά τα τελευταία 50-60 χρόνια είχαν ανοικτό λαιμό, δηλαδή υπάρχει μια κίνηση μέσα στον καθένα που έχει ανοικτό λαιμό, μέσω του Μη εαυτού το μυαλό τους ενδιαφέρεται να τραβήξει την προσοχή.
Αν είναι η ομιλία [που μπορεί να τραβήξει την προσοχή τότε μιλάτε, αν είναι η δράση τότε δράτε, και φυσικά αυτό σημαίνει...προβλήματα… και δεν έχει να κάνει μόνο με το αν αξίζει, με το αν λειτουργεί, με το αν είναι υγιεινό.
Το πιο ανθυγιεινό πράγμα για κάποιον μ έναν ανοιχτό λαιμό είναι.. το να ξεκινάει, συζητήσεις, πράξεις ότι και να είναι. Είναι προφανές ότι δεν είναι εδώ, για να κάνει κάτι τέτοιο..Αλλά ξανά επαναλαμβάνω ότι δεν είναι αρκετό το να καταλάβεις τα πράγματα νοητικά, όχι, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πειραματιστείς με την μηχανική..
Είναι η μηχανική που θα σ οδηγήσει στην αληθινή σου ύπαρξη, είναι η μηχανική που θα σου παρέξει την στρατηγική, και είναι μόνο μέσω της στρατηγικής και μέσω του πειραματισμού σου με την στρατηγική που θα μπορέσεις να μεταβιβάσεις την εσωτερική σου εξουσία από το μυαλό του Μη εαυτού σου στον Εαυτό σου!

Τα Κέντρα Πίεσης
Το επί της Κεφαλής Κέντρο.
Στο σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδιασμού υπάρχουνε 2 κέντρα πίεσης, το Κέντρο της Κεφαλής από επάνω και το Κέντρο της Ρίζας από κάτω. Και έτσι αυτό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε αυτά τα 2 είναι η πίεση.
Η πίεση από το Κέντρο της Κεφαλής είναι η πίεση για να ρωτήσεις, να κάνεις ερωτήσεις, και είναι αυτή η πίεση που οδηγεί το Κέντρο ΑΖΝΑ του μυαλού, να βγάλει νόημα, να δώσει ονόματα.
Η σημαντική πλειοψηφία της ανθρωπότητας έχει το Κέντρο της Κεφαλής ακαθόριστο, ανοικτό, σκεφτείτε τώρα τι σημαίνει να έχεις ένα καθορισμένο κέντρο κεφαλής. Το να έχεις ένα καθορισμένο κέντρο κεφαλής είναι το να έχεις έναν συνεχή τρόπο με τον οποίο κάνεις ερωτήσεις για τον κόσμο γύρω σου, και να έχεις μια βαθιά αίσθηση ασφάλειας σε αυτήν την διαδικασία.
Μ άλλα λόγια το γεγονός ότι το μυαλό σου επεξεργάζεται τα πράγματα μ έναν συγκεκριμένο τρόπο που δεν αλλάζει δεν σε ενοχλεί, είναι κάτι το φυσικό για σένα, και το πως περνάς μέσα από μια διαδικασία με τους όρους του πως φτάνεις σε μια ερώτηση δεν είναι κάτι το οποίο φοβάσαι, δεν είναι κάτι για το οποίο να ανησυχείς, πάντα ξέρεις ότι αυτή η ερώτηση μπορεί να προκύψει, πάντα ξέρεις ότι μπορείς να υποκινείς την διαδικασία της υποκίνησης των ερωτήσεων η οποία είναι χτισμένη μέσα σου.
Αυτό είναι πολύ διαφορετικό από κάποιον ο οποίος έχει εν ανοιχτό Κέντρο Κεφαλής.
Όταν κάποιος έχει εν ανοικτό Κέντρο Κεφαλής, η στρατηγική του Μη εαυτού του είναι το να είναι απασχολημένος μ ερωτήσεις οι οποίες δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα μ αυτούς, μ ερωτήσεις άλλων ανθρώπων.
Και ξανά, ξέρουμε ότι τ ανοικτά κέντρα έχουν την δυνατότητα για σοφία, και ότι υπάρχει ένα τεράστιο δυναμικό μέσα στο ανοικτό Κέντρο Κεφαλής για να παρέχει την έμπνευση η οποία μπορεί πιθανώς να οδηγήσει σε σοφία.
Ωστόσο αυτό σημαίνει ότι το 70% της ανθρωπότητας και μιλάμε για πολλούς ανθρώπους, πάνω από 4 δις ανθρώπους, ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν να κάνουν με πάρα-πάρα πολλά ερωτήματα τα οποία στην πραγματικότητα δεν έχουν καμιά σχέση μ αυτούς για να τα λύσουν.
Και όχι μόνο αυτό αλλά επειδή το Κέντρο Κεφαλής τους λειτουργεί με ασυνέχεια νοιώθουν άβολα με αυτήν την πίεση του να πρέπει να τ απαντήσουν να τα λύσουν και επειδή δεν μπορούν να το κάνουν καταλήγουν με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να τ απαντήσουν και να τα λύσουν , και σ αυτό μπορούν πραγματικά να χαθούν.
Ξέρετε από την μια μεριά η μαύρη αίσθηση του χιούμορ μου με πηγαίνει στο να βλέπω την αστεία μεριά αυτού, το πόσο απασχολημένη είναι η ανθρωπότητα με το να σκέφτεται πράγματα τα οποία στην πραγματικότητα δεν έχουν καμιά μα καμιά σημασία. Και καθώς σκέφτεται αυτά τα πράγματα που δεν έχουν καμία σημασία, αυτά τα πράγματα που δεν έχουν σημασία οδηγούν την εσωτερική διαδικασία της λήψης των αποφάσεων στο μυαλό του Μη εαυτού.
Όχι αγάπη μου, δεν μπορώ να περάσω ποιοτικό χρόνο μαζί σου τώρα, γιατί σκέφτομαι για το πως ξεκίνησε το Σύμπαν! καταλαβαίνετε??
Και καταλήγεις με ανθρώπους οι οποίοι κυριολεκτικά αποφεύγουν τις ζωές τους υπό αυτήν την έννοια, και δεν αναγνωρίζουν πραγματικά το τι υπάρχει εκεί γι αυτούς επειδή είναι πολύ απασχολημένοι μ αυτό που δεν έχει σημασία και αυτό είναι που καθοδηγεί την λήψη των αποφάσεών τους, τις αποφάσεις τους.
Είναι τόσο προφανές σε μένα μετά απ όλα αυτά τα χρόνια, το πόσο δύσκολο και το πόσο βαθύ είναι το μυαλό του Μη εαυτού.
Και παρ όλα ταύτα το απλό πείραμα του ν ακολουθήσεις την στρατηγική σου μπορεί να σ απελευθερώσει.
Και θυμηθείτε κάτι, ότι την στιγμή που το Κέντρο Κεφαλής δεν επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο αποφασίζετε για την ζωή σας, δεν προσδιορίζει δηλαδή την ζωή σας, τότε μπορεί να γίνει μια αληθινή πηγή σοφίας. Η ικανότητα ν αναγνωρίζεις μια καλή ερώτηση, μια χρήσιμη, μια παραγωγική, μια εμπνευστική ερώτηση αλ όχι να παγιδευτείς, όχι να γίνεις θύμα σε έναν κόσμο ερωτήσεων, και να χαθείς σ αυτό το δάσος των ερωτήσεων απλώς επειδή έχεις οδηγηθεί λάθος από το μυαλό του Μη εαυτού.
Τίμα την Στρατηγική σου!

Το Κέντρο της Ρίζας –Αδρεναλίνη- motor-
Πάντα αναφέρομαι, στο πως το κέντρο της Ρίζας έχει αγνοηθεί από τους μαθητές του Ανθρώπινου Σχεδίου, δεν είναι το πολύ σεξ κέντρο που θα τραβήξει την προσοχή, δεν έχει να κάνει με το Ιερό, δεν είναι ο Εαυτός,
και παρ ολ ταύτα το Κέντρο της Ρίζας έχει τεράστια, επιρροή επάνω στις ζωές μας, είναι το σύστημα της αδρεναλίνης μας, είναι το πιο δυνατό μας σύστημα, είναι η βάση όλων των συχνοτήτων με τις οποίες λειτουργούμε ως άνθρωποι. Οι σχηματιστικές ενέργειες -format- οι οποίες λειτουργούν ανάμεσα στο Κέντρο της Bάσης και το Ιερό, η πίεση την οποία τοποθετεί το Κέντρο της Ρίζας επάνω στο Συναισθηματικό μας Σύστημα, η πίεση που το κέντρο της ρίζας βάζει επάνω στο Σπληνικό σύστημα, όλα αυτά που σχετίζονται με το κέντρο της Ρίζας μας υποδεικνύουν αυτό είναι βασικά η μηχανή της φυσικής ζωής. Και πραγματικά φορμάρει και καθοδηγεί τις φυσικές διαδικασίες της ζωής. Καθοδηγεί τον ανθρώπινο εμπειρικό τρόπο, καθοδηγεί όλα τα εμπειρικά μας ταλέντα, όλα τα λογικά μας ταλέντα . Είναι αυτό που μας κινεί μέσα στα σχέδια μας, είναι αυτό που μας καθοδηγεί μέσω της κυκλικής διαδικασίας της ζωής. Όλες αυτές οι πιέσεις προέρχονται από το κέντρο της Ρίζας, και όταν κάποιος έχει ένα καθορισμένο κέντρο Ρίζας, δεν είναι ότι αισθάνεται να βρίσκεται υπό πίεση, όχι!, είναι πολύ ασφαλής ως προς τα αποθέματα της φυσικής του ενέργειας, αυτό είναι όλο, είναι ασφαλής σχετικά μ αυτά του τα αποθέματα, δεν είναι κάτι που του λείπει, δεν είναι κάτι που τον κάνει να νοιώθει άβολα.
Εάν έχεις κάποιον μ ένα καθορισμένο κέντρο Ρίζας εάν του θέσεις μια προθεσμία, δεν πρόκειται να πανικοβληθεί, όχι, έχει τις πηγές του και βρίσκονται εκεί. Αλλά την στιγμή που συναντάς κάποιον ο οποίος έχει εν ακαθόριστο κέντρο Ρίζας και του δίνεις μια προθεσμία, τότε θα πανικοβληθεί, και θα πανικοβληθεί υπό την έννοια ότι το ακαθόριστο κέντρο Ρίζας δεν λειτουργεί με συνέχεια, δεν υπάρχει δηλαδή η ασφάλεια ότι αυτή η ενέργεια είναι πραγματικά εκεί, και αντί να είναι άνετος μέσα σ οποιοδήποτε είναι ο ρυθμός του, υπάρχει αυτή η απελπισμένη τάση, να κάνει κάτι όσο πιο γρήγορα μπορεί, γιατί υπάρχει η αναγνώριση, ότι μπορεί να μην μπορέσει να ολοκληρώσει αργότερα αυτή την διαδικασία, γιατί μπορεί να μην έχει αυτό που χρειάζεται για να τ ολοκληρώσει.
Οι άνθρωποι με το ακαθόριστο κέντρο Ρίζας είναι πάντα σε βιασύνη, και το εννοώ αυτό, και αυτό τους βάζει σε πολλά προβλήματα, επειδή θυμηθείτε, τα πάντα σχετικά με εν ανοιχτό κέντρο είναι ότι, αυτό προσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο το μυαλό σου, θα λειτουργήσει σαν κέντρο αποφάσεων . Έτσι εδώ το μυαλό του Μη εαυτού, θα πει, ας το κάνουμε αυτό, αλλά ας το κάνουμε πολύ-πολύ γρήγορα. Πρέπει να τελειώνουμε γρήγορα, πρέπει να τελειώσουμε κατ ευθείαν, γιατί μόνο μ αυτόν τον τρόπο θ απαλλαχτούμε από την πίεση, κάτι που φυσικά δεν είναι αλήθεια γιατί αυτό που συναντάς μετά είναι απλώς περισσότερη πίεση. Και σαν κάθε ανοιχτό κέντρο που είναι μια μηχανή εάν έχεις ένα ανοιχτό κέντρο ρίζας συναντάς την αδρεναλίνη, την απελευθέρωση της αδρεναλίνης και έχεις το κέντρο σου που προσδιορίζεται, και μεγεθύνει αυτήν την ποιότητα, έτσι μπορεί να καταλήξεις να πηδάς στους τοίχους, μπορεί να καταλήξεις να είσαι ρουκέτα στο να προσπαθείς να τελειώσεις τα πράγματα και να τα βγάλεις από την μέση. Αν παίρνεις αποφάσεις βάσει αυτού για το υπόλοιπο της ζωής σου, σε κάποιο σημείο απλώς θα καταρρεύσεις δεν μπορείς να επιβιώσεις σ αυτού του είδους τον ρυθμό, και δεν μπορείς να επιβιώσεις από αυτού του είδους την πίεση. Και η κατανόηση αυτού όχι δεν σε σώνει, στ αλήθεια όχι, Θα ήταν υπέροχο εάν απλώς η εξήγηση αυτού θα μπορούσε να μεταμορφώσει την ζωή σου, όχι όμως δεν το κάνει.. πρέπει ν αλλάξεις την εσωτερική σου εξουσία, πρέπει να μετακινήσεις την εσωτερική σου εξουσία, μακριά από τον Μη εαυτό ο οποίος μανιπουλάρει και χειρίζεται τ ανοιχτά σου κέντρα, και πρέπει να την μετακινήσεις προς την εσωτερική σου εξουσία, προς την αληθινή σου εξουσία, η οποία είναι το άμεσο αποτέλεσμα του σχεδιασμού σου, και όταν πειραματιστείς με την αληθινή σου εξουσία αργά αλλά σίγουρα θα δεις ότι θα πάρεις μια ζωή η οποία θα είναι η σωστή για σένα, και δεν θα είναι μια ζωή, ανοιχτού κέντρου Ρίζας, στην οποία όλα θα πρέπει να γίνονται γρήγορα για να μπορέσεις να εξαλείψεις την πίεση.



Κέντρο G.
Το κέντρο G είναι στ αλήθεια το Κέντρο της ύπαρξής μας, μέσα στο κέντρο G, βρίσκεται το Μαγνητικό μας Μονόπολο, και είναι αυτό το Μαγνητικό Μονόπολο που μας κρατά ενωμένους μαζί στην παραίσθηση της διαχωριστικότητας μας, και επίσης μας συνδέει στην γραμμή της Γεωμετρικής μας διαδικασίας, και στον τρόπο που κινούμαστε μέσα στον χώρο, είναι τόσο σημαντικό το να κατανοήσουμε, ότι καθώς κοιτάμε το κέντρο G κοιτάμε την θέση του Εαυτού, και μιλάμε για την έννοια του ευρύτερου Εαυτού, του αθροίσματος της Ολότητας που είναι απεριόριστα μεγαλύτερη από το άθροισμα των μερών της, που είμαστε εμείς.
Κάθε μαθητής που μπαίνει στην μελέτη του Ανθρώπινου Σχεδίου, μαθαίνει ότι το κέντρο G δεν είναι απλώς το κέντρο του Σωματογραφήματος αλλά είναι επίσης και το κέντρο του Τροχού.
Δηλαδή οι 8 Πύλες του Κέντρου G – το Οχτάχτινο αστέρι- στην πραγματικότητα χωρίζουν τον τροχό σε 8 ίσα μέρη, και αυτές οι 8 συγκεκριμένες Πύλες είναι μέρος 2 συγκεκριμένων ενσαρκωτικών Σταυρών, του Σταυρού του Δοχείου της Αγάπης –Αγάπη- και του Σταυρού της Σφήγκας -κατεύθυνση-. –Πυραμίδα και Σφήγκα, λέγεται ότι η Σφήγκα της Αιγύπτου ήταν φτιαγμένη να κοιτάει προς το μέρος που κατευθυνόμαστε
Και όταν λέμε Αγάπη και Κατεύθυνση στην ουσία τα εννοούμε με την ευρύτερη και εσωτερική τους έννοια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν και εξωτερική υπόσταση , που είναι ο τρόπος με τον οποίο τα αναζητούν οι περισσότεροι..
Όταν κάποιος έχει ένα καθορισμένο Κέντρο G έχει αίσθηση ασφάλειας στην Ταυτότητα του. Και ξανά, θυμηθείτε ότι η βασική λέξη κλειδί για το καθορισμένο Κέντρο, είναι ασφάλεια, ασφάλεια ως προς την διαδικασία του.
Έτσι το κέντρο G καθώς έχει να κάνει με την Ταυτότητά μας, την ταυτότητα μας ως Εαυτός, όταν έχεις ένα καθορισμένο κέντρο G , υπάρχει αυτή η βασική ασφάλεια, ως προς τους όρους της ταυτότητά σου.
Όταν το λέω αυτό δεν σημαίνει ότι θα είσαι απαραίτητα άνετος και ότι θα είσαι το άτομο που θα θελες να είσαι και πάει λέγοντας, όχι δεν έχει να κάνει μ αυτό, αλλά με την διαδικασία της Ταυτότητας.
Μ άλλα λόγια δεν τίθεται το ερώτημα για σένα και είναι γεγονός ότι έχεις μια Ταυτότητα, δεν το ψάχνεις.. .
Όταν όμως έρθεις στον κόσμο και έχεις έναν ακαθόριστο εαυτό, ε, εδώ τίθεται ερώτημα..
Είναι το ερώτημα του… έχω μια ταυτότητα?
Ποιος είμαι?? και ο τρόπος που αυτό το ερώτημα εκφράζεται, είναι ότι εκφράζεται μέσω της Στρατηγικής του Μη-εαυτού του Ανοιχτού Κέντρου G, που είναι η Στρατηγική του να ψάχνεις πάντα για την Αγάπη και την Κατεύθυνση.
Η στρατηγική, του να αισθάνεσαι χαμένος, η στρατηγική, του ότι πάντα σκέπτεσαι ότι υπάρχει κάτι άλλο για να βρεις, ….κάπου αλλού, και αυτό δεν έχει τέλος..
Είναι τα άτομα που συχνάζουν στους ψυχαναλυτές περισσότερο από τ άλλα..
Είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν έχετε ένα ακαθόριστο κέντρο G, και αυτό έχει να κάνει με το μέρος, οποιοσδήποτε έχει ένα ανοιχτό κέντρο G το θέμα του είναι το μέρος -χώρος-, και το να είσαι στο σωστό μέρος, σημαίνει το να είσαι με τους σωστούς ανθρώπους, το να είσαι στο σωστό μέρος σημαίνει το να έχεις μια ζωή η οποία να είναι η σωστή για σένα, και το να φτάσεις σ αυτό το μέρος είναι ένα θέμα της εφαρμογής της σωστής σου εξουσίας, δηλαδή έχει να κάνει με το να πάρεις την σωστή απόφαση βάσει του σχεδιασμού σου, έτσι ώστε να είναι η σωστή για σένα απόφαση.
Αλλά για καθ έναν που έρχεται στον κόσμο, με ένα ακαθόριστο κέντρο G, το μέρος είναι το παν, και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το σπίτι η το γραφείο σου, αλλά έχει να κάνει και με το που σου αρέσει να ψωνίζεις, με το που σου αρέσει να τρως έξω, που σου αρέσει να διασκεδάζεις, είναι για οτιδήποτε σημαίνει ..το μέρος-χώρος, επειδή, είναι η συλλογή αυτών των... σωστών χώρων που θα κάνει την ζωή ουσιαστικά επιτυχημένη για σένα.
Όταν κοιτάξεις τον τρόπο που το μυαλό του Μη-εαυτού λειτουργεί, εάν έχεις μια ανοιχτή ταυτότητα, το μυαλό του Μη εαυτού, μπορεί να σε κρατήσει πάρα πολύ μακριά από το μέρος που είναι το σωστό για σένα. Κρατάει τα μάτια σου πάντοτε σταθερά κλειδωμένα προς τον ορίζοντα, σαν να υπάρχει για σένα ένα μέρος κάπου μακριά, και θα ελέγξει τον τρόπο που αποφασίζεις βάσει αυτού.
Ακόμα θα φέρει μεγάλη δυσκολία σ οποιουδήποτε είδους διαδικασία σχετικά με την δυνατότητά σου, του ν αγαπήσεις τον άλλον.
Υπάρχει πάντα αυτή η πτυχή του Μυαλού του Μη εαυτού σου, όπου θα ψάχνει πάντα για την αγάπη κάπου αλλού, κάπου μακριά, και το να το γνωρίζεις αυτό δεν πρόκειται να σε προστατέψει από το να το κάνεις.
Η αληθινή σου Εσωτερική σου Εξουσία είναι ένα υπό-προϊόν του Σχεδιασμού σου.
Ο κάθε ένας μας έχει έναν μηχανικό αδιαμφισβήτητο τρόπο για να παίρνει τις αποφάσεις του, ώστε να φτάσει στην εσωτερική του εξουσία.
Έτσι εάν έχεις εν ακαθόριστο κέντρο G, είναι πολύ σημαντικό για σένα, στο πλαίσιο του της Εσωτερικής σου Εξουσίας, ν αρχίσεις τον πειραματισμό σου, για το να είσαι σίγουρος ότι θα βρίσκεσαι στα σωστά μέρη στην ζωή σου.
Θυμήσου μόνο τότε, η ζωή σου θα είναι η σωστή για σένα. Και μόνο μέσω του να τιμήσεις την Στρατηγική σου, μόνο μέσω αυτού θα μπορέσεις να ξεφύγεις από αυτήν την πολύ δυνατή στρατηγική του Μη εαυτού σου, που μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σου από το μυαλό του Μη-εαυτού σου, για να σε κρατήσει για πάντα σε κίνηση και να μη σε αφήσει ποτέ να ηρεμήσεις.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ!!
Σε αυτά τα κομμάτια που περάσαμε κοιτάξαμε τις στρατηγικές των ανοιχτών κέντρων στο Ανθρώπινο Σχέδιο. Όσο πιο πολύ διδάσκω σχετικά με τον Μη - εαυτό, τόσο περισσότερο εντυπωσιασμένος είμαι με την απίστευτη δύναμή του, και με το πόσο δυνατό είναι το μυαλό, πόσο διαστρεβλωτικό είναι το μυαλό.
Είναι τόσο προφανές ότι ιστορικά οι προσπάθειες που διάφορα ανθρώπινα όντα έχουν κάνει για να προσπαθήσουν να φωτίσουν και να ξυπνήσουν και να μεταμορφώσουν την συνειδητότητα του πλανήτη ήταν τόσο βαθιά μα βαθιά περιορισμένες από την ίδια την φύση, του πως το μυαλό του Μη-εαυτού λειτουργεί.
Όταν δεις, το πως, το καθ ένα απ αυτά τα κέντρα, στέκεται εκεί και εντελώς από μόνο του, απλώς αυτούσιο, μόνο του, επηρεάζει το μυαλό, στον τρόπο που παίρνει αποφάσεις, το μυαλό του Μη - εαυτού, μπορείς να δεις άμεσα το πώς όλη η ζωή παίρνει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση η οποία δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το άτομο, και τον αληθινό του σκοπό.
Και παρ όλα ταύτα τίποτα απ αυτά που κάλυψα εδώ σ αυτά τα κομμάτια δεν μπορεί στην πραγματικότητα να φέρει τον αντίκτυπο της πραγματικότητας.
Αυτό είναι κάτι που μπορεί μόνο να προκύψει από εσάς και την πρακτική εφαρμογή της Αληθινής σας εξουσίας στην ζωή σας.

Όταν κοιτάω τον δικό μου σχεδιασμό έχω 4 κέντρα ανοικτά, και δεν υπάρχει σ αυτό τίποτα το ασυνήθιστο, είναι μάλλον κοινό, το μεγαλύτερο ποσοστό της ανθρωπότητας έχει ανοικτά κέντρα, και υπάρχουν πολλά από αυτά, υπάρχουν και οι Ρεφλέκτορες οι οποίοι δεν έχουν τίποτα άλλο εκτός από ανοικτά κέντρα, είμαστε όλοι βαθιά προσδιορισμένοι, και όχι μόνο από την Στρατηγική ενός κέντρου την φορά,… αλλά από αυτό που προκύπτει από όλα αυτά μαζί, και ξέρουμε ότι είναι απείρως μεγαλύτερο από το άθροισμά τους..!
Κάποιος μ ένα ανοικτό κέντρο Καρδιάς, και μ ένα ανοικτό κέντρο Σπλήνας, θα είναι κάποιος που κρατιέται από αυτό που δεν είναι καλό για αυτόν, γιατί προσπαθεί ν αποδείξει την αξία του, ή και αλλιώς ..προσπαθώντας ν αποδείξει την αξία του πιάνεται από οτιδήποτε έστω και αν δεν είναι το σωστό γι αυτόν…
Και αυτό γίνεται αρρώστια, ναι κυριολεκτικά μπορεί!
Και τι γίνεται όταν αυτά είναι 3, 4, η 5 ανοιχτά κέντρα, δεν είναι σαν το μυαλό σου να διαλέγει ένα και ν ακολουθεί αυτό το ένα. Όχι!
Είναι όλα εκεί, και όλα μαζί, σε καθοδηγούν μακριά ..από αυτό που είσαι!
Και υπάρχει αυτή η υπέροχη ειρωνεία!
Βλέπεις ο σκοπός όλων αυτών δεν είναι το να σκοτώσεις τον Μη -εαυτό, δεν είναι αυτό το θέμα.
Στην πραγματικότητα την στιγμή που θ αρχίσεις να παίρνεις αποφάσεις μέσω της αληθινής σου εξουσίας το μυαλό του Μη -εαυτού, ο σκιώδης εαυτός σου αρχίζει να φεύγει όπως το σκοτάδι όταν ανάψει το φως, και φεύγει υπό την έννοια ότι δεν σ εκμεταλλεύεται, δεν εκμεταλλεύεται πλέον τ ανοικτά σου κέντρα για να προσπαθήσει να σε χειριστεί.
Αλλά πλέον πηγαίνοντας στην θέση του χρησιμοποιεί τα ανοικτά σου κέντρα για να επεκτείνει την Σοφία.
Βλέπεις το μυαλό, είναι σχεδιασμένο για να έχει εξωτερική εξουσία, και αυτή είναι και η ομορφιά του μυαλού μας στο κάτω-κάτω.
Μας εξυπηρετούν επιτρέποντάς μας να επικοινωνούμε πολύπλοκες θεωρίες μεταξύ μας κάτι που τ άλλα είδη δεν μπορούν να κάνουν.
Είναι ένα μαγικό εργαλείο το μυαλό, αλλά, την στιγμή που δίνεται Εσωτερική Εξουσία σ αυτό το μαγικό εργαλείο επάνω στην ζωή, σταματά πλέον να είναι μαγικό και γίνεται τρόμος!!
Και παρ όλα ταύτα, όταν απελευθερώσεις το μυαλό απ αυτήν την ευθύνη –του ν αποφασίζει για την ζωή σου-, την οποία δεν είναι σχεδιασμένο να φέρει, τότε, η ομορφιά του μυαλού πραγματικά αποκαλύπτεται.
Τ ανοιχτά κέντρα δεν είναι μία κατάρα, Όχι!
Έχω γεννηθεί μ ανοιχτό Ηλιακό Πλέγμα, και ξέρω από πρώτο χέρι την στρατηγική του Μη – εαυτού ν αποφεύγεις την αντιμετώπιση και την αλήθεια, ξέρω το πώς ελ αυτά διαστρεβλώνουν τον τρόπο με τον οποίο κοιτάμε τον κόσμο, ξέρω, το πώς η αποφυγή ήταν κομμάτι της ζωής μου.
Είναι τόσο ξεκάθαρο! Εντούτοις, σήμερα αγαπάω το ανοιχτό μου Συναισθηματικό σύστημα, μ έχει μάθει τόσα πολλά!
Δεν ελέγχει πλέον το πως παίρνω τις αποφάσεις μου, είναι απλά, ένα παράθυρο ανοιχτό προς την μισή ανθρωπότητα.
Είναι ένα παράθυρο προς τον κόσμο και η ικανότητα μου να δουλεύω και να είμαι σε υπηρεσία προς αυτούς που είναι συναισθηματικοί, βασίζεται στο γεγονός ότι τους ξέρω τόσο καλά, ότι μπορώ να τους πάρω μέσα μου, και ότι μπορώ να τους πάρω μέσα μου, χωρίς να διαστρεβλώνεται η εικόνα του ποιος είμαι, ή, η αντικειμενική μου θέση στην αντιμετώπισή τους.
Έτσι, οι στρατηγικές του Μη - εαυτού των ανοικτών κέντρων, γίνονται οι δυνατότητες μας για σοφία.
Ελ αυτά συμβαίνουν απλά με την μετακίνηση της εσωτερικής μας εξουσίας, και αυτή είναι απλά μηχανική.
Είναι ο Τύπος σου, είναι ο Καθορισμός σου, και είναι η Στρατηγική που προκύπτει από αυτά.
Δοκιμάστε το, λειτουργεί!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου